Härlig dag!

Idag har vi haft en sjukt härlig dag! Efter frukost hyrde vi cyklop och snorkel och tog en liten taxibåt till mangobay, en annan strand här på koh tao. Väl framme visade det sig att stranden var ett rent paradis. Svalt vatten, ( vattnet vid vår strand är som badkarsvatten eftersom det är väldigt långgrunt, är säker på att det är över 35 grader, på vissa grunda ställen bränner man sig till och med!!!) superrent och massa fina fiskar. Det har dock varit sjukt varmt idag, som alla andra dagar iof. Imorgon ska vi byta hotell och nu har vi lyxat till det lite och valt ett med pool! Sista tiden blir det flashpack som gäller! Här har ni lite bilder från vår dag.

Åka longtail båt.


Utsiken från vår luchrestaurang. 

Chiling..


chilling..

 
 

Varför lämnade vi Thailand nu igen..

Vi är tillbaks i Thailand nu och har det sjukt gött. Inte långt kvar på vår resa nu så vi passar på att njuta så mycket vi kan! Varför ska man alltid inse på riktigt hur bra men egentligen har det när saker och ting börjar ta slut. Idag får bilderna tala för sig själva för jag kan inte beskriva vår tillvaro bättre.


här spenderar vi våra kvällar..


och här våra dagar.


 
 
En liten bild från Koh Samui's flygplats. Världens gulligaste flygplats utan riktiga väggar. Känns som man är i en stor bungalow!

 
 

WOHOO UPPDATERING!

Nu är vi tillbaks i civilisationen igen, vi befinner oss nämligen i Kuta. Härhar vi ett hotell med pool för första gången på länge så de senaste dagarna har det blivit mycket poolhäng! Vi har även hunnit med en barrunda här i Kuta. Nattlivet är verkligen gött här och framåt småtimamrna hamnade vi på en sjuukt stor klubb med massa våningar och det svettigaste dasgolvet ever! Alla var helt genomblöta men efter en stund slutade man bry sig och bara lär svettet flöda, mysigt!
Idag har vi besökt ett vattenland och åkt massa waterslides, väldigt roligt faktiskt. Hade dock sjukt bra självförtrodende i början och hade läst om en sjukt läskig rutschbana där golvet försvinner och sen åker man rätt ner som jag hade tänkt åka. Väl där slog vi en blick på rutschbanan och insåg att jag aldrig skulle våga.. 

Båten vi lämnade gili med.
 
Nappflaske drink på svettig klubb.

vattenland!
 
mer vattenland..

 
Den sjuka rutschkanan!

Om ni vill se ett litet klipp på hur det ser ut för någon som faktiskt vågar åka denna slide kan ni kolla här.

http://youtu.be/k3JIiXEWJpU
 
Vår mysiga pool. 
 
 
Puss och kram från Amanda!

Produktivitet noll!

De två veckorna som har gått har vi befunnit oss på en ö utanför Bali i Indonesien. Som jag kanske har berättat innan är vi på en väldigt liten ö där motordrivna fordon är förbjudet. Istället finns det massa cyklar och häst och vagn. Väldigt skönt för oss som har levt i storstäder en tid innan vi kom hit. Det är dock väldigt synd om hästarna som får springa runt och dra på massa lata turister i denna värmen! Vi har haft väldigt bra väder här, har inte regnat på över en vecka vilket har varit mycket bra för brännan!
Här på ön har vi ägnat oss åt projekt "göra så lite som möjligt". Där av finns det inte så mycket att berätta om vår tillvaro. Vi sover, äter, dricker solar och sen har vi kommit in i en ovana att sluka tv-serier. Har hittls på resan averkat;  30 grader i feberuari, torka aldrig tårar utan handskar, 3 säsonger the walking dead, 50 avsnitt farmen, lite mer än 2 säsonger game of thrones och är inne på säsong 3 av pretty little liars. Sen har jag i min ensamhet börjar om på sex and the city.. ja ni märker själva. Nu är vi inne på slutspurten på vår resa och imorgon åker vi tillbaka till Bali och den lite större staden Kuta för några dagar  innan det bär av tillbaka till thaithai.


En häst-taxi.

Här spenderar vi alla våra dagar som ni kanske förstår.

En bit av huvudgatan här på trawanga. I Ett av skjulen på höger sida är bion jag skrev om i förra inlägget.

Frukost serverad på altanen varje morgon är gött!

 Vår favvo restaurang som vi bor granne med, sjukt god thai-curry har dom här!


Vi bor även typ granne med en pizzeria med Asiens godaste pizzor, massa ost!!

 

Frida på matmaknaden som är varje kväll här på ön. Här ligger dimman tät och matos och man
kan köpa grillspett, röror, nudlar mm..
 

fridaochamanda.blogg.se

Här kan ni följa med oss på vår resa runt om i Asien.

RSS 2.0