Nha Trang

TIden går här i Nha trang och snart har vi varit här en vecka, helt sjuk det känns osm vi kom igår! Här i Nha trang gör vi inte många knop och sen vi var på lerbadet i onsdags ( var det onsdag? Dagarna flyter ihop helt och hållet) så har vi gått på bio, ätit, sovit,haft farmen marathon, solat och badat. Det är rätt gött ibland det med. Dock har grannen till vårt hotell besämt sig för att riva sitt hus just denna veckan så varje morgon runt kl. 07:00 börjar det bankas och borras och allt vad dom gör. Låter som att de är inne på vårt rum så inte så gött när man vill sova länge! I fredags var det dock Krilles födelsedag så det firade vi med bio, vitnamesisk champagne ( som för övrigt var det äckligaste jag har smakat!)  och utgång på kvällen. Det var ritkigt roligt!

Jag har kommit in i ett jobbig mood här i Nha Trang. Jag har nämligen blivit lite smått beroende av pringles och har snittat ett prignles-rör om dagen! Det är inte okej, haha. Ser det dock som en nödvändighet då vi har hört att maten i Kina inte är den bästa, lika bra att äta upp sig lite innan det! Igår kollade vi även på finalen av melodifestivalen och vår kära lilla Robin vann! Lätt bästa låten av alla! Tur att inte Yohio vann så vi kan skicka någon som faktiskt kan sjunga! Åh är lite smått kär i Robin, han verkar så ödmjuk och söt! Nu är de bara "you" som spelas här på lilla hotellrummet till killarnas förtjusning, eller? 
 
Imorgon bär det av tillbaka till Saigon med nattbuss innan vi ska flyga ner till Kuala Lumpur!
 
En vanlig syn här i Nha trang. 
 
Utsikten från vår balkong, om man står på tå kan man se havet!
 


De hade pyntat lite på köpcentret till Krilles födelsedag den 8/3. Eller var det något annat? Typ internationella kvinnodagen.
 

Öl på bar!
 
Indisk mat! Godare än i Indien var den.
 
 
Puss och kram från Amanda


Kommentarer
Pat

It is great to this blog..thanks girls :-)

2013-03-12 @ 10:17:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

fridaochamanda.blogg.se

Här kan ni följa med oss på vår resa runt om i Asien.

RSS 2.0