Första dygnet på Koh Phangan

Välkommen värme! (eller så välkomnar värmen oss)
Efter ungefär 30 timmars resande var vi lagom sega och längtade bara efter en säng att lägga oss i. Men när vi väl la oss kunde vi inte sova över huvudtaget, efter över 4 timmars försök somnade vi klockan 6 på morgonen. Men vid 10 var det bara att gå upp och äta den UTSÖKTA frukosten - eller? 
Eftersom vädret var lite små mulet blev det sängen ett par timmar till efter frukost. Det går verkligen kanon att vända på dygnet.
Under eftermiddagen tvingade vi oss upp ur sängen och ner mot havet, efter ett dopp blev det lite thaimat efter det kände vi oss äntligen som människor igen. Vi har hunnit traska runt i byn som vi bor i, handlat lite småsaker och kollat på alla neonfärgade kläder. Eftersom den här delen av Koh Phangan är känd för sina full moon partyn är strandlivet inte mycket att hurra för. Mestadels är det unga backpackers och turister som inväntar den stora nyårsfesten, total har vi sett EN över 35 år som inte är en thailändare.
Vi ska stanna här i partystämningen i 7 nätter till sen bär det av mot finare stränder på andra sidan av ön. Just nu verkar det som nyårsafton blir ett regnparty, men sen verkar det som att det ska bli riktigt härligt väder. Det tar lite tid för oss att vänja oss vid det här livet, just nu längtar man mycket tillbaka hem även om det här är ett paradis. Speciellt längtar jag efter Joel. 
Tyvärr har vi inte blivit så solbrända idag (läs: inte alls) så det finns inga härliga bilder att bjuda på, men kan garantera er att det kommer ;-) 
Hoppas ni har det bra hemma i snön/regnet/blasket eller vad nu Sverige bjuder på för tillfället. Hörs snart igen. 

Igår när vi äntligen var framme gav jag kameran ett vackert litet smile. 




Vårt boende den här veckan.
/Frida
 


Kommentarer
Anonym

Åh va härligt med uppdateringar :)
Hoppas nyårsafton blir riktigt häftigt!

2012-12-30 @ 12:39:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

fridaochamanda.blogg.se

Här kan ni följa med oss på vår resa runt om i Asien.

RSS 2.0