Koh Tao

Hej!

Nu befinner vi oss på Koh Tao, det är en liten ö som tydligen ska vara en av Thailands paradisöar.  Än så länge har vi bara sett den största stranden Sairee Beach och den är inte superfin, mycket skräp och båtar. Där vi bor nu är det som en liten stad med många mysiga restauranger, butiker och barer. Vi har dock inte hunnit testa så mycket än eftersom Frida inte har mått så bra så det har blivit mycket häng på rummet. Tur att vi har AC! Vi har bott två nätter på ett lite för dyrt AC rum men imorgon ska vi flytta. Jag var på en liten ”hotell letar runda” innan men här vet tydligen ingen hur länge deras gäster ska stanna. Får gå min runda igen imorgon vid kl. 10 då alla checkar ut och hoppas på att vi får tag på någon mysig liten bungalow. Idag har det varit lite halvsoligt väder. Så efter lite frukost och en löprunda för min del blev det någon timme vid poolen men inget stekar väder. Solbrännan får vi tänka på någon annan dag.

Det vi har tänkt hinna med innan vi lämnar Koh Tao är att åka moppe runt ön och leta efter ”paradiset” och åka på en snorkeltur.  Hoppas Frida mår bra imorgon så vi kan börja beta av våra äventyr. Sen bär det av mot Krabi!


Ha det bra!

Har försök ladda upp bilder i en evighet men det funkar inte, blir lite galen!! Men det får helt enkelt bli många bilder nästa gång.                                       



Kommentarer
Mårten Larsson

Hej på er,
Hoppas att ni har det bra och att Frida piggar på sig. Såg att ni ska till Krabi, där måste ni bara besöka Railay Beach och stranden Pra Nang Beach som är helt gudomlig. Här finns många apor, grottor och superfin strand.
Alla hälsar från ett grott o trist Sverige.
Fam Larsson

2013-01-09 @ 20:05:18
monica möller

TACK FÖR DITT MEJL.DET VAR KUL ATT HÖRA IFRÅN DIG.DÅ VET JAG ATT MEJLET HAR KOMMIT FRAM.TAXEN SKALL HETA OLLE DET ÄR FARFAR SOM VILL DET.
KRAM FARMOR

2013-01-13 @ 18:01:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

fridaochamanda.blogg.se

Här kan ni följa med oss på vår resa runt om i Asien.

RSS 2.0