Vi far vidare!

Idag har vi lämnat Phi Phi och befinner oss nu på Phuket i staden Patong. Dagarna på Phi Phi har varit bra! Pizza och öl slutade med drikar och barhäng tills vi insåg att vi är kärringar som bara suckar åt ungdomarna som tycker om att stå i blinkande ljus med öronbedövande musik och hoppa meningslöst på stranden utan att kunna komunicera med sin omgivning. Det gjorde inte saken bättre att detta blandas med ensamma västerlänningar som raggar på thaitjejer och barnfamiljer med en för full pappa och ledsna barn. Vi gick därför och köpte lite mer pizza istället.
Dag två på Phi Phi gick vi en sväng och spanade in shoppingen, köpte dock bara en bok. Sedan hyrde vi en kajak och paddlade till en strand full med apor, det var kul! På kvällen skippade vi drinkar men tog däremot lite bakelser istället. 
Idag har vi åkt färga till Phuket och sedan vidare till Patong. Vi har fått ett superfint och prisvärt rum med AC!! Sjukt skönt! Tyvärr hade dom bara en natt men vi hittade ett lite dyrare rum men med samma standard rakt över gatan så dit flyttar vi imorgon. Imorgon blir det även en rundtur runt Phuket. Eftersom vi har läst om att det finns en taxi maffia här på Phuket var vi lite oroliga för att en dagstur skulle bli väldigt dyrt men det var samma pris som på Koh Lanta utan prut! 300 kr för en heldag med egen taxi är gött! Så imorgon blir det lite vattenfall, Gibbonapor, big buddha och lite smått och gått. 
Patong då? Efter alla dåliga ryckten man har hört tycker vi ändå om Patong. Idag har vi hängt i ett fett köpcenter hela dagen, spanat in en bio som vi ska gå på ikväll och ätit snabbmat! Stranden var dock överbefolkad och barer utan strippstänger finns inte. Vi kanske ändrar uppfattning efter en kväll här men än så länge känns det bra! Vi ska vara här två nätter sen ska vi åka till Kamala innan det bär av mot Bangkok! 


Smart apa hittade en vattenflaska, öppnade och drack!

Lite inspirationsbilder till alla som kämpar inför beach 2013!

Lite pizza som efterätt till pizza sitter alltid fint! De hade massa pizza sånd överallt på Phi Phi där man för 15 kronor fick en fet slice! Kan berätta att jag även dagen efter tog lite pizza till efterätt!

Väldigt god kycklingkebab i köpcentret här i Patong med kebabsås och allt! 
 
 
Vi slänger på bikinin och tar beachen redan  imorgon! 
 
Ha det fint!
 
// Amanda


Kommentarer
Mormor på Cypern

Heja vilka glada tjejer.

2013-01-30 @ 19:29:09
monica möller

TACK FÖR ER HÄLSNING NI ÄR TUFFA VAR RÄDDA OM ER
KRAM DUKTIGE ZIMPO FAMOR OCH FARFAR

2013-02-25 @ 17:05:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

fridaochamanda.blogg.se

Här kan ni följa med oss på vår resa runt om i Asien.

RSS 2.0